Bermudska piramida

Nedavno je vjerojatno otkrivena misteriozna tajna Bermudskog Trokuta. Otkrivene su i dokumentirane ogromne dvije piramide na dnu mora. Građevine su otkrivene na dubini od 2.000 metara, identificirane uz pomoć sonara i njemačkog oceanografa Dr. Meyera. Nakon toga američka vojska zaustavila sva dalja istraživanja.

Meyer vjeruje da će otkriće tajnih, čudnih piramida u centru trokuta rasvijetlit brojne slučajeve misterioznih nestanka brodova i aviona povezanih s Bermudskim trokutom. Nitko nema odgovor na pitanje kako su te piramide napravljene i kojim oruđem, pogotovo ako se uzme u obzir da su čak 2 kilometra ispod morske površine. Oceanografi su posebno naglasili da je modernoj nauci nepoznata tehnologija s kojom su izrađene. Možda će detaljnija studija vremenom dati rezultate koje je za sad teško zamisliti.

Meyer je čvrstog uvjerenja kako su te građevine izgradili izvanzemaljske civilizacije.

Ove vijesti bile su senzacionalne i prodiskutirane na konferenciji u Floridi. Novinari su tada imali gomile slika i visokorezolucijskih kompjuterskih podataka koji pokazuju trodimenzionalne piramide kao savršeno glatke, bez ikakvih algi ili pukotina.

I prethodno je bilo više izvještaja o ovim piramidama. Američki oceanografi još su 1990. godine objavili naznake otkrića podvodnih piramida koje su bile locirane točno u centru Bermudskog trokuta. Suvremeni naučnici su analizirali sve podatke na temelju sadašnjih otkrića i zaključili da im je površina savršeno ravna. Velika piramida su tri puta veća od Keopsove piramide. Njena četverokutna baza duga je 300, a široka 200 metara, a vrh joj doseže oko 200 metara. Na vrhu se nalaze dvije ogromne rupe, kroz jednu od more prolazi velikom brzinom i tako stvara snažni podvodni val, koji dalje uzrokuje veliki vrtlog. Zbog njega se na površini mora formiraju izmaglice, valovi koji sve povlače prema dnu. To dovodi do pojava potresa, tsunamija, uragana i nepredvidljivih morskih strujanja, Upravo zbog toga istraživači Bermudskog trokuta vjeruju kako je to jedan od možebitnih uzroka misterioznog nestajanja svega što se tu nađe.

Slučaj su preuzele vojne strukture, svi podaci su blokirani, a daljnja ispitivanja su pod velom strogo povjerljive vojne tajne. Nameće se pitanje zašto je čitav slučaj zatvoren?

Najveći misteriozni incidenti :

1918 – američki vojni brod Kiklop nestao bez traga sa 306 ljudi.
1946 – pet vojnih aviona koji su uvježbavali letenje na takozvanom letu 19 pod nerazjašnjenim okolnostima nestali su i nisu nikad pronađeni.
1948 – nestao putnički avion Star Tiger
1949 – nestao putnički avion Star Ariel
1969 – svjetionik Isac nađen je napušten, a dvojica svjetioničara nikad nisu pronađena.

Pogledajte ovo fenomenalno otkriće, Bermudska piramida na donjem linku s videom.

24sata.hr – otkrivena velika kristalna piramida u bermudskom trokutu.

Bermudska piramida

bermudska kristala piramida

Bermudski trokut

bermudski trokut