Česta pitanja

Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak 9-16 h, subotom 9-14 h (siječanj, veljača). Nedjeljom i blagdanom zatvoreno.
- ponedjeljak - petak 9-19 h, subotom 9-14 h (lisopad, studeni, prosinac, ožujak, travanj). Nedjeljom i blagdanom zatvoreno.
- ponedjeljak - nedjelja  8-22 h (svibanj, lipanj, rujan)
- svakim danom 8-24 h (srpanj, kolovoz)

Žiro račun kod Nova hrvatska banka d.d. :
HR0625030071150000383
- model : HR00
- poziv na broj odobrenja : broj narudžbe
- opis plaćanja : vaše ime i prezime

Trgovina Lotos Nakit koristi Corvus Pay - institucija za platni promet za vršenje naplate putem kreditnih kartica na web shop-u.

Corvus Pay je od strane Hrvatske narodne banke licencirana institucija za platni promet koja nudi uslugu iniciranja plaćanja.

Kupcima i trgovcima na Internetu usluga donosi automatizaciju virmanskog plaćanja. Kupcima omogućava izvršavanje plaćanja na web prodajnim mjestima direktno s njihovih računa na račune trgovaca, kao da plaćaju Internet ili mobilnim bankarstvom, bez korištenja kartica. Brži tijek novca i trgovcima online dostupne informacije o statusima tih transakcija ubrzavaju isporuku roba i usluga.

Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju na kontakt mail: info@lotos-nakit.com

Da. Sve banke na koje je CorvusPay spojen prihvaćaju jednokratna plaćanje karticama kartičnih brendova neovisno o tome koja je banka u svijetu (izdavatelj ili issuer) izdala karticu.

Web trgovci u web trgovinama mogu imati cijene iskazane u raznim valutama (kalkulator cijena), što je poslovna odluka trgovaca i nikako ne ovisi o CorvusPay-u, ali na platnoj formi CorvusPay-a cijene moraju biti prikazane isključivo u valuti ili valutama koje podržava banka ili banke preko kojih je trgovac dogovorio prihvat.

Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju na kontakt mail: info@lotos-nakit.com

Lotos Nakit na svom web shopu koristi CorvusPay plaćanje kreditnim karticama koje je zaštićeno 3D Secure autentifikacijski sustavom.

3D Secure je napredni autentifikacijski sustav baziran na provjeri identiteta kupca uporabom SSL/TLS tehnologija. 3D Secure autentifikacija kupca ne predstavlja dodatnu obvezu za trgovca tijekom aktivacije i korištenja kartične naplate, jer se odvija tijekom procesa plaćanja na strani izdavatelja kartice na kojeg CorvusPay prosljeđuje kupca zbog dodatne provjere identiteta. Na stranici banke koja je izdala platnu karticu kupac upisuje tražene podatke za potvrđivanje svog identiteta uz pomoć tokena ili lozinke. Razmjena tajnih podataka obavlja se sigurnim putem, isključivo između korisnika kartice i banke koja mu je izdala karticu.

Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju na kontakt mail: info@lotos-nakit.com

Na našem web shopu kompletan promet se obavlja pod sigurnosnim protokolom SSL.

SSL certifikat je dio koda na web serveru koji omogućava sigurnu razmjenu informacija između posjetitelja web stranice i servera na kojem se web stranica nalazi te doprinosi cjelokupnom povjerenju korisnika u web adresu i web stranicu trgovca. Kada web preglednik prikazuje web stranice, SSL certifikat osigurava enkriptiranu vezu sa serverom. Zahvaljujući SSL certifikatu, osobni podaci i poruke kupaca ostaju zaštićene. Osim online sigurnosti, SSL certifikati pružaju i dodatno povjerenje kupcima jer sadrže podatke koji potvrđuju valjanost tvrtke.

Budući da kupac sve osjetljive kartične podatke unosi na CorvusPay platnoj formi, koja je osigurana visokim stupnjem SSL enkripcije (256-bitna enkripcija), trgovac ne dolazi u doticaj s kartičnim podacima, nije odgovoran za njihov prijenos niti čuvanje, pa nije ni obvezan imati SSL certifikat. Dodatno, svi skladišteni korisnički podaci zaštićeni su snažnom kriptografijom, uporabom FIPS 140-2 Level 3 certificiranog kriptografskog uređaja.

SSL je međutim ipak preporuka za web trgovine jer neki Internet preglednici prikazuju kupcima poruke upozorenja u trenutku kada prelaze sa stranice osigurane SSL certifikatom (izložene kroz https://) na stranicu koja to nije. Iako bezazlena, poruka upozorenja koja se prikazuje kada se kupac, nakon unosa osjetljivih kartičnih podataka u CorvusPay platnu formu, vraća na web prodajno mjesto trgovca često zna biti zbunjujuća i ne ulijeva povjerenje, zbog čega je naša preporuka klijentima da instaliraju SSL certifikat. Ako je svrha SSL certifikata isključivo sprečavanje pojavljivanja spomenutog upozorenja dovoljan je certifikat s minimalnom razinom provjere.

Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju na kontakt mail: info@lotos-nakit.com

Prilikom plaćanja iz inozemstva navedite : 
Primatelj : “LOTOS“ d.o.o.
Adresa primatelja : Mihe Klaića 4, 23000 Zadar, HR
Banka primatelja : Nova hrvatska banka d.d.
Adresa banke : Varšavska 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Swift kod banke : VBCRHR22
IBAN kod primatelja : HR0625030071150000383 

Trgovina Lotos Nakit u suradnji sa kompanijom GLS vrši dostavu Vaših narudžbi na Vašu kućnu adresu. 

Vaše narudžbe šaljemo u roku od 24h od trenutka primanja narudžbe i izvršenog plaćanja ( ili dostavljanja plaćanja u slućaju Virmanskog plaćanja ). 

Od trenutka isporuke Vaše narudžbe, u roku od 2 do 3 radna dana, Vaša narudžbe će Vam biti dostavljena. 

Cijena dostave unutar Hrvatske iznosi 6€  i dodatno se naplaćuje na iznos Vaše cjelokupne narudžbe.

Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju na kontakt mail: info@lotos-nakit.com

Trgovina Lotos Nakit u suradnji sa kompanijom GLS vrši dostavu Vaših narudžbi na Vašu kućnu adresu. 

Vaše narudžbe šaljemo u roku od 24h od trenutka primanja narudžbe i izvršenog plaćanja ( ili dostavljanja dokaza o plaćanja u slučaju Virmanskog plaćanja ). 

Od trenutka Vaše narudžbe, u roku od 2 do 3 radna dana, Vaša narudžbe će biti otpremljena u državu iz koje je narudžba prispjela.

Cijena dostave za inozemstvo automatski se preračunava na osnovu GLS sustava za kalkulaciju cijena dostavke. 

Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju na kontakt mail: info@localhost