Radno vrijeme

Siječanj – veljača

 • ponedjeljak – petak 9-16 h,
 • subotom 9-14 h
 • nedjeljom i blagdanom zatvoreno

Listopad, studeni, prosinac, ožujak, travanj

 • ponedjeljak – petak 9-19 h,
 • subotom 9-14 h
 • Nedjeljom i blagdanom zatvoreno.

Svibanj, lipanj, rujan

 • ponedjeljak – nedjelja  8-22 h

Srpanj, kolovoz

 • svakim danom 8-24 h
Podaci o virmanskom plaćanju
 • Žiro račun kod Hrvatska Poštanska Banka: HR8823900011198032289
 • Model: HR00
 • Poziv na broj odobrenja: broj narudžbe
 • Opis plaćanja: vaše ime i prezime
Plaćanje kreditnim karticama

Trgovina Lotos Nakit koristi Corvus Pay – institucija za platni promet za vršenje naplate putem kreditnih kartica na web shop-u.

Corvus Pay je od strane Hrvatske narodne banke licencirana institucija za platni promet koja nudi uslugu iniciranja plaćanja.

Kupcima i trgovcima na Internetu usluga donosi automatizaciju virmanskog plaćanja. Kupcima omogućava izvršavanje plaćanja na web prodajnim mjestima direktno s njihovih računa na račune trgovaca, kao da plaćaju Internet ili mobilnim bankarstvom, bez korištenja kartica. Brži tijek novca i trgovcima online dostupne informacije o statusima tih transakcija ubrzavaju isporuku roba i usluga.

Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju na kontakt mail: [email protected]

Može li se platiti kreditnim karticama iz inozemstva?

Da. Sve banke na koje je CorvusPay spojen prihvaćaju jednokratna plaćanje karticama kartičnih brendova neovisno o tome koja je banka u svijetu (izdavatelj ili issuer) izdala karticu.

Web trgovci u web trgovinama mogu imati cijene iskazane u raznim valutama (kalkulator cijena), što je poslovna odluka trgovaca i nikako ne ovisi o CorvusPay-u, ali na platnoj formi CorvusPay-a cijene moraju biti prikazane isključivo u valuti ili valutama koje podržava banka ili banke preko kojih je trgovac dogovorio prihvat.

Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju na kontakt mail: [email protected]

Sigurnost prilikom plaćanja kreditnim karticama

Lotos Nakit na svom web shopu koristi CorvusPay plaćanje kreditnim karticama koje je zaštićeno 3D Secure autentifikacijski sustavom.

3D Secure je napredni autentifikacijski sustav baziran na provjeri identiteta kupca uporabom SSL/TLS tehnologija. 3D Secure autentifikacija kupca ne predstavlja dodatnu obvezu za trgovca tijekom aktivacije i korištenja kartične naplate, jer se odvija tijekom procesa plaćanja na strani izdavatelja kartice na kojeg CorvusPay prosljeđuje kupca zbog dodatne provjere identiteta. Na stranici banke koja je izdala platnu karticu kupac upisuje tražene podatke za potvrđivanje svog identiteta uz pomoć tokena ili lozinke. Razmjena tajnih podataka obavlja se sigurnim putem, isključivo između korisnika kartice i banke koja mu je izdala karticu.

Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju na kontakt mail: [email protected]

Sigurnost i zaštite na našem WebShop-u

Na našem web shopu kompletan promet se obavlja pod sigurnosnim protokolom SSL.

SSL certifikat je dio koda na web serveru koji omogućava sigurnu razmjenu informacija između posjetitelja web stranice i servera na kojem se web stranica nalazi te doprinosi cjelokupnom povjerenju korisnika u web adresu i web stranicu trgovca. Kada web preglednik prikazuje web stranice, SSL certifikat osigurava enkriptiranu vezu sa serverom. Zahvaljujući SSL certifikatu, osobni podaci i poruke kupaca ostaju zaštićene. Osim online sigurnosti, SSL certifikati pružaju i dodatno povjerenje kupcima jer sadrže podatke koji potvrđuju valjanost tvrtke.

Budući da kupac sve osjetljive kartične podatke unosi na CorvusPay platnoj formi, koja je osigurana visokim stupnjem SSL enkripcije (256-bitna enkripcija), trgovac ne dolazi u doticaj s kartičnim podacima, nije odgovoran za njihov prijenos niti čuvanje, pa nije ni obvezan imati SSL certifikat. Dodatno, svi skladišteni korisnički podaci zaštićeni su snažnom kriptografijom, uporabom FIPS 140-2 Level 3 certificiranog kriptografskog uređaja.

SSL je međutim ipak preporuka za web trgovine jer neki Internet preglednici prikazuju kupcima poruke upozorenja u trenutku kada prelaze sa stranice osigurane SSL certifikatom (izložene kroz https://) na stranicu koja to nije. Iako bezazlena, poruka upozorenja koja se prikazuje kada se kupac, nakon unosa osjetljivih kartičnih podataka u CorvusPay platnu formu, vraća na web prodajno mjesto trgovca često zna biti zbunjujuća i ne ulijeva povjerenje, zbog čega je naša preporuka klijentima da instaliraju SSL certifikat. Ako je svrha SSL certifikata isključivo sprečavanje pojavljivanja spomenutog upozorenja dovoljan je certifikat s minimalnom razinom provjere.

Za sva dodatna pitanja smo Vam na raspolaganju na kontakt mail: [email protected]

Virmansko plaćanje iz inozemstva

Prilikom plaćanja iz inozemstva navedite:

 • Primatelj: “LOTOS“ d.o.o.
 • Adresa primatelja: Mihe Klaića 4, 23000 Zadar, HR
 • Banka primatelja: Hrvatska Poštanska Banka
 • Adresa banke: Jurišićeva 4, 10000 Zagreb
 • SWIFT kod banke: HPBZHR2X
 • IBAN kod primatelja: HR8823900011198032289
Informacije o dostavi unutar Hrvatske

Dostavu narudžbi na Vašu kućnu adresu unutar Hrvatske vršimo u suradnji sa službama GLS-a i Hrvatske pošte.

Narudžbe šaljemo u roku od 24h od trenutka zaprimanja narudžbe i izvršenog plaćanja (ili potvrde u plaćanju u slučaju virmanskog plaćanja).

GLS

Cijena dostave iznosi 6€.

Od trenutka isporuke narudžbe, Vaša narudžba će biti dostavljena u roku od 2 do 3 radna dana.

Hrvatska pošta

Cijena dostave unutar Hrvatske iznosi 4€ ako izaberete uslugu Paket 24 koja vam jamči dostavu u roku od 24 sata od trenutka isporuke narudžbe.

Informacije o dostavi u inozemstvo

Dostavu narudžbi na Vašu kućnu adresu u inozemstvu vršimo u suradnji sa službama GLS-a i Hrvatske pošte.

GLS

Iznos poštarine za dostavu unutar Europe obračunava se po cjeniku GLS-a prilikom narudžbe. 

Hrvatska pošta

Za pakete do 2kg:

 • Slovenija – 9€
 • BIH – 11€
 • Srbija – 12€
 • Crna Gora – 12€

Za ostale međunarodne pošiljke:

 • Prioritetna preporučena pošiljka – 11€
 • Prioritetni preporučeni paket do 10kg – 20€

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju Vam je naša podrška.