Boji kamenje – Bođi – Kansas Pop Rock – kuglice

Ovo neobično kamenje je nastalo prije nekoliko milijuna godina na prostoru današnje savezne države Kansas u Sjedinjenim Američkim Državama. Njegovu moć i djelovanje poznavala su sva indijanska plemena koja su obitavala na tom području.

bitelj zaštitila je kristale sa svog nalazišta, koji su navodno pročišćeni i odabrani u parovima, te ih prodaju uz njihov certifikat kao Boji Stones. U novije vrijeme na tržištu postoje i drugi, slobodni, komercijalni nazivi kao Kansas Pop Rock ili Pop Rock ali uvijek se radi o istom mineralu, koji je pronađen na različitim nalazištima. Po cijenjenom stručnom uvjerenju (kristaloterapeuta, bioenergetičara, radiestezista..) svako ljudsko biće ima svoje jedinstveno bioenergetsko polje kojemu mogu odgovarati jedino oni kristali koje njegovo magnetsko polje privuče i izabere. Sve ostalo su samo zakoni trgovine. Upravo zbog toga nudimo ove kristale, bez komercijalnog certifikata ali za puno povoljnije (narodne) cijene…

Formula : FeS2, željezni sulfid, sadrži veliku količinu željeznog Pirita, Markasita, ponekad je pomiješan sa Paladijom (plemenitom kovinom) ili fosilima iz razdoblja Krede.

Tvrdoća : 7,4 po Mohsovoj ljestvici. Nakon iscrpljenja ili uništenja energije dolazi do promjene u molekularnoj strukturi, tj. raspadnu se u prašinu. U pješčanim predjelima doslovno izniknu kao „gljive poslije kiše“.

Boja:  metalno sivo crna, neproziran. Uzorci s Piritom imaju zlatni sjaj. Vrlo rijetko se pronalaze i uzorci s prekrasnim duginim bojama

Horoskop : Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak

Čakra : njegova energija odnosi se na zemljinu čakru koja se nalazi 30-45 cm ispod stopala, znači izvan fizičkog tijela ali unutar energetskog polja djelovanja. Svojim magnetskim poljem djelovanja povezuje nas s Majkom Zemljom, te daje snažno je metafizičko uzemljenje.

Nalazište : sjeverozapad Kansasa, SAD. Jedno od najpoznatijih nalazišta je Smoky Hill Chalk ili Niobrara Formation. Najveći pronađeni centralni kamen bio je težak 2300 grama. Najveći facetirani primjerak težine je tri karata. U prirodi ima više „ženki“ nego „mužjaka“, koji su obično teži, razmetljiviji, kićeniji nego ženke. Više se cijene “mužjaci” jer ih jednostavno ima manje.

Ezoterično značenje : ovo kamenje u Vama će probuditi oduševljenje i sreću, radi njihove jedinstvenosti i starosti. Potiču kreativnost i bude unutarnje dijete u svakome od nas. Puno se koriste za otklanjanje emotivno-energetskih blokada. Također se upotrebljavaju za uravnoteženje i poravnavanje energetskih zona „čakri“. Izvrsni su za uzemljenje viška energije, spuštaju na zemlju ljude koji “lebde”. Noseći ih sa sobom stvaraju zaštitni oklop oko vašeg tijela.

Ljekovito djelovanje : držeći na sebi ovo kamenje zamolite svoj duh neka vas oslobodi svih strahova i da započne proces balansiranja. Ta molitva će aktivirati uravnoteženje energije. Neravnoteža je uzrok većine bolesti i procesa starenja. Noseći kamen duži period, vaše će tijelo svladati mnoge fizičke deformacije i kada jednom ponovo steknete ukupnu ravnotežu, uživat ćete u životu i istinskom postojanju. Ovi kameni nisu magnetizirani, ali oni imaju uravnotežene polaritete i rade najbolje kada su polariteti ispravno postavljeni. Provjereno je kada se izvade iz hladnjaka i stave na opekotinu, da nestanu plikovi. Držanjem kamenja na povrijeđenom području tijela, nestaje bol, a nastupa i brže izlječenje. Otkriveno je da ovo kamenje ne može olakšati bol ako osoba u sebi ima npr. metalne ploče. Ali odlično djeluju kod plombiranih zubi zahvaćenih zuboboljom. Kada se dva kamena pravilno polože na tijelo s obzirom na polaritete, bol može nestati u roku nekoliko minuta. Isto tako kamenje može se koristiti za balansiranje meridijanskih točaka na tijelu umjesto akupunkture ili akupresure. Zbog visokog postotka željeza ne preporučuje se od ovog kristala praviti prirodne napitke-eliksire. Snimani su Kirlijanovom kamerom i pokazalo se da imaju vrlo snažno energijsko polje djelovanja. Napomena : ovi kristali nisu farmaceutski lijek!!!

Uporaba : kozmička uravnotežena energija koja je formirala Zemlju, stvorila je i ove kamene-kristale. Na misteriozan i tajanstven način snaga i energija ovog kamenja prodire i u nas ljude, te nas s majkom Zemljom povezuje velik broj zajedničkih vibracija. Kako bi bili jedinstvena i funkcionalna energetska cjelina, treba ih držati zajedno. Najdjelotvorniji su unutar svog energetskog polja (aure), jer će njihova uravnotežena energija presresti poruke od živaca do stanica s porukama ravnoteže. Ova blagodat za tjelesne stanice očituje se u iscjeljenju i pomlađivanju cijeloga tijela. Svaki kristal sadrži elektromagnetsku energiju s negativnom i pozitivnom stranom (plus i minus). Za balansiranje tijela potrebno je imati jedan par kuglica, tj. jednu čupaviju i grublju ili „ muški“ kamen, a drugu glađu ili „ ženski“ kamen. Muški kamen stavlja se na slabiju stranu tijela koja je bolesna ili iscrpljena (lijeva strana za dešnjake i obrnuto). Na početku kad ih budete držali osjetit ćete kao da držite dva magneta. Uzmite po jedan kamen u svaku ruku. Međusobno ih približavajte i udaljavajte, tako ćete osjetiti vrlo suptilno privlačenje i odbijanje, poput magneta. Ako ne osjetite, preokrenite ih i ponovite postupak. Možda ćete osjetiti bolje ako je „muški“ kamen u vašoj desnoj ruci ili obrnuto – jednostavno probajte. Izdržite sve dok ne osjetite blago privlačenje ili odbijanje. To će vam omogućiti da se približite energiji „vašeg kamenja“. Kada osjetite najjače vibracije tada zapamtite koji kamen je bio u kojoj ruci i kako je postavljen. Nakon toga opušteno legnite i stavite jedan kamen (npr. iz vaše lijeve ruke iznad glave, a drugi (npr iz desne ruke) nedaleko ispod stopala. Zatvorenih očiju vizualizirajte zlatno ljekovito svjetlo, koje poput slapa i rijeke dolazi iz kamenja, te razbija i oslobađa blokiranu energiju i balansira energetsko polje (auru). Nepisano pravilo je da kristali trebaju biti postavljeni na tijelo onako kako su okrenuti kada su vibracije najsnažnije. Prije uporabe zapalite štapiće kadulje čiji će miris energetizirati kamen.

Upozorenje : kamenje pojačano djeluje u blizini bakra, zato ga ne ostavljajte blizu njega kad nisu u upotrebi. Ne dovodite ih u kontakt s čistim željezom da ne poremete polaritete u kamenu. Nemojte ih stavljati na vatru jer doslovno eksplodiraju.

Poznato je da svojim energetskim djelovanjem prodiru jednako tako u životinje i biljke. Kod kućnog bilja stavite ga u zemlju ili humus. Za kućne ljubimce napravite jednostavni privjesak koji ćete okačiti okolo vrata.

Čišćenje : ovi kristali čiste se pod vodom. Osim toga možete ih lagano trljati sa zubnom četkicom ili sa sodom bikarbonom.

Punjenje :  kristali se pune direktno na sunčevim zrakama jednom na tjedan, izjutra i poslijepodne. Također se pune za vrijeme punog Mjeseca.

Lotosova online prodaja pruža mogućnost kupovine odličnih prirodnih i energetskih proizvoda za vrlo povoljne cijene.

Podijeli objavu :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Slični blogovi

Orgonit (Orgonski uređaj) Što je orgonit ? – Orgonit je sintetička supstanca …

Pratite nas

Budi u toku s novostima i akcijama

Dobrodošli u Lotos Nakit

Ukoliko želite pristupit Vašem profilu, molimo Vas prijavite se.