Horoskop Vodenjak kristali i nakit

Vodenjak (Aquarius) od 21.1. –  19.02.

Vodenjak je jedanaesti horoskopski znak čiji je astrološki element zrak. Karakterizira ga nekonvencionalni pogled na svijet i originalnost. Većina osoba rođenih u ovom znaku širokih su pogleda na svijet ali se ne vole uklapati ni u kakve okvire. Vrlo su otvoreni, vedri i društveni, te su spremni za nova iskustva. Prepuni su ideja i planova što je odraz njihove urođene inteligencije i dobre intuicije. Vjerni su prijatelji i zato su vrlo omiljeni. Slaba točka mu je živčani sustav. Krajnje su osjetljivi na vremenske promjene i atmosferske oscilacije. Često pate od  hormonalne neravnoteže te psihosomatskih poremećaja i jakih glavobolja. Dobro reagiraju na alternativnu i prirodnu medicinu. Neki od poznatih Vodenjaka su astrolog Nikola Kopernik, Galileo Galilei i Wolfgang Amadeus Mozart (izvor: Wikipedia).  Srbski ili bošnjački izraz za ovaj znak je Vodolija. Slovenski izraz je Vodnar.

Kroz ovaj članak nemamo namjeru opširno opisivati Vodenjake, jer ste to već tisuću puta pročitali u brojnim novinama, časopisima, slušali na radiju ili vidjeli na TV-u.  S obzirom na to da se petnaestak godina profesionalno bavimo prirodnim kristalima te poludragim kamenjem i izradom nakita od tog prirodnog materijala, svrha ovog članka je da Vam pokušamo prezentirati koji prirodni kristali pripadaju Vašem znaku, kako bi vam olakšali izbor nakita po kamenu koji pripada Vašem znaku. Vodenjaci su prirodno povezani s vodom, koju kemijskim procesima stvaraju minerali plave, tirkizne ili zelene boje. Poznato je da kameni tih boja imaju umirujuće vibracije, te pozitivno utječu na opće zadovoljstvo i sreću. Svakome kamenu pripisana su brojna ezoterična značenja. Po pravilima Zodijaka prvi dragulj koji simbolizira ovaj znak je  Akvamarin. Za njega se smatra da pruža osjećaj slobode i neograničenih duhovno-fizičkih mogućnosti. Tirkiz umiruje preveliku užurbanost u potrazi za novim izazovima. Safir pomaže u pronalaženju prave, vječne i strastvene ljubavi.

Pripadnice ženskog spola ovog znaka zaista vole nakit, rado ga nose i pokazuju. Osim klasičnih modela često biraju i dizajniranu bižuteriju, s kreacijama izrađenih od velikih, glomaznih privjesaka ili raznobojne narukvice. Lijepe i izražene orijentalne ogrlice podižu njihovo raspoloženje i samopovjerenje. Za večernje kombinacije sklonije su poludragom kamenu zelenih ili plavih nijansi. Odvažni će posegnuti za Tigrovim okom plavkastih nijansi ili Topazom karipskih boja.

Lotos Vam u svojoj ponudi nudi brojne modele

Ljubiteljicama nakita od plemenitih materijala preporučamo klik na link srebrnog nakita na kojem ćete vidjeti bogatu raznovrsnost naše ponude, a među kojima će te pronaći brojne poludragulje i dragulje s gornje liste.

Ne zaboravite da je horoskop kao takav dosta „generalan“ i može se razlikovati u svojim objašnjenjima koje ovise o raznim izvorima pojedinim autora. Svakome od Vas pojedinačno prepuštamo odluku hoćete li vjerovati ili ne na utjecaj konstelaciji planeta i zvijezda na Vaše životne sudbine. Ali zato se barem svi slažemo da nam je majka Priroda podarila nevjerojatno lijepe kristale od kojih se izrađuje najljepši nakit. Slobodno možete nositi ogrlice, naušnice, narukvice, prstenje ili privjeske koji pripadaju Vašem horoskopskom znaku, čisto jer su vam se svidjeli po izgledu, modelu ili cijeni. Prodajno iskustvo pokazalo nam da ogromna većina naših kupaca, kad vidi ljepote ukrasa od poludragog kamena, odluči se iznenaditi svoje najmilije ili kolege s poklonom koji zaista ima trajnu ljepotu, a za mnoge je „pun pogodak“ kad se to poklopi sa znakom u kojem je ta osoba rođena. Ne čudim im se, jer tako isto bi i ja postupio….

Naša online prodaja (web shop www.lotos-nakit.com) nudi vam po zaista pristupačnoj cijeni brojne dekorativne ukrase kao što su drvo sreće, kristalne piramide ili orgonit privjeske koje možete kupiti prema svom planetarnom i astrološkom znaku Zodijaka ili osobe koju darujete. Svejedno je kojeg su spola, muškarci ili žene, djeca ili seniori. Bitno je da svoje prijateljstvo, ljubav ili obiteljski odnos izrazite malim poklonom koji puno znači!