Šungit za vodu

U današnje vrijeme sve se više ljudi okreće zdravom načinu života. Stresan i užurban tempo života ponekad nam to ne olakšava. Svi bi htjeli da budemo zdravi i puni energije, a često se nakon dolaska kući s posla osjećamo kao da nam je baterija ispražnjena i nemamo snage za konkretne promjene.  Imamo za Vas jednostavno rješenje koje ne iziskuje puno truda, a donosi veliku zdravu promjenu u mnogo sfera Vašeg života.

Svima nam preporučuju da dnevno popijemo čak i do dvije litre vode, iako bi svatko trebao slijediti svoj instinkt za žeđ, ali naravno vodu je zdravo piti. Ali današnja voda iz vodovoda, a još više iz bočice u dućanu, je takozvana mrtva voda. Dobro je da se zdravo hranimo, izbjegavamo toksine, unosimo puno C vitamina itd. A što da Vam kažemo da jednostavnim dodavanjem čudotvornog kamena iz Rusije – Šungita u vodu, vi tu vodu doslovno pretvarate u ljekovitu vodu – eliksir koja Vam donosi beneficije zdravog načina života.

 

 

Šungit je kamen pronađen samo u Rusiji i ima nevjerojatan spoj ugljika pronađen u tom meteoritu. Taj spoj se zove Fuleren i on je 270 puta snažniji antioksidant od vitamin C, također i jači od vitamina E. Švedska kraljevska akademija znanosti dodijelila je Nobelovu nagradu za kemiju za njegovo otkriće prof. Sir Haroldu W. Krotou i prof. Richardu E.Smalleyu 9. listopada 1996. Ovaj kamen čisti i dezinficira vodu svojim spojevima, pruža iscjeljenje raznih stanja kao što su alergije, astma, oslabljen imunitet, kronični umor, kožne bolesti, dijabetes, impotencija, anemija itd. Šungitna voda regenerira, revitalizira i podiže ukupnu bioenergiju svake osobe.

 

Vrlo se jednostavno spravlja i dovoljno je popiti 1-3 čaše dnevno da osjetimo njezino izvanredno djelovanje. Za mnoge zdravstvene smetnje ovakva zdrava voda će Vam pomoći kao snažan antioksidant. Poboljšajte svoje zdravlje, a time i uvjete svoga života. Osigurajte si zdravu, pročišćenu, živu vodu koja vam vraća snagu i vitalnost. Osjetite da opet imate energije za mnoge dnevne obaveze i izazove. Jednostavnim klikom naručite si ovaj čudotvorni kamen Šungit za vodu i promijenite svoj život i zdravlje na bolje.

 

 

Elitni Šungit

Šungit svojim izvanrednim svojstvima donosi transformaciju u energiji bilo koje osobe koja ga koristi. Dijelimo ga na 3 klase. Klasa s najviše udjela ljekovitog Fulerena (ugljikovog spoja koji se nalazi samo u ovom kamenu) naziva se elitni Šungit, plemeniti Šungit, srebrni Šungit ili prvoklasni Šungit. Elitni Šungit je vrlo rijedak meteorit koji se nalazi samo u nalazištima u Rusiji ima čak do 98% udjela Fulerena. Srebrno-crne je boje s staklenim sjajem.

Ovaj kristal ima najjače djelovanje na zdravlje i energetsko polje čovjeka. Štiti od elektromagnetnog zračenja, pročišćava i ljekovito djeluje na vodu, popravlja ljudsko energetsko polje ili auru. Balansira i uzemljuje prvu čakru, a povoljno utječe i na sve ostale čakre (energetski centri u čovjekovom tijelu). Zdravstvene beneficije su mnogobrojne. Bilo da koristite ovaj kristal u obliku nakita, kamenih figura za prostor , za ljekovitu vodu ili zaštita za mobitele donijeti će Vam ozdravljenje, vitalnost i pomlađeni organizam. A beneficije od elitnog Šungita će biti najdjelotvornije.

 

Šungit za vodu

Šungit za mobitel

Šungit – ostala ponuda

Šungit – ponuda nakita