Swarovski kristali

Swarovski kristali

u našoj trgovini možete pronaći veliki izbor nakita izrađenog od Swarovski kristala :

– Swarovski nakit općenito je zadnjih dva desetljeća postao najrenomiraniji brand nakita u svijetu i Hrvatskoj. Kristalno staklo i materijali dovedeni su do vrhunca stvaralaštva i to je najveći razlog uspijeha ovog nakita na svijetskim tržištima. Trvtka Swarovski izrađuje svoj vlastiti dizajnirani nakit ali jednako tako širom svijeta prodaje svoje komponente za izradu nakita, koji razni umjetnici koriste za realizaciju svojih maštanja….


Swarovski nakit

– ogrlice Swarovski u našoj trgovini i na web shopu kreću se rasponu cijena od 19,91 do cca 66,36 EUR. U ponudi imamo nekoliko desetaka ogrlica u raznim oblicima i bojama

 

Swarovski ogrlice (kliknite na link)

– Swarovski naušnice, njihova je cijena od 14,60 do 46,45 EUR, u ponudi imamo nekoliko desetaka naušnica u raznim oblicima i bojama

Swarovski naušnice (kliknite na link)

– Swarovski narukvice, cijena narukvica iznosi od 26,54 do 53,09 EUR

Swarovski narukvice (kliknite na link)

– prstenje Swarovski, cijena prstena iznosi od 11,95 do 59,73 EUR

Swarovski prstenje (kliknite na link)

– Swarovski manžete za košulje, cijene iznose od 19,91 do 33,18 EUR

Swarovski za muškarce

– Swarovski elements (komponente), naša ponuda trenutno je pripremi, te vas molimo za strpljenje

Swarovski nakit odlikuje je najvišom tehnološkom obradom staklenog kristala, sa maksimalnim brojem brušenja na maloj površini. Cijena proizvoda uglavnom ovisi u stupnju brušenja stakla, vrsti materijala na kojem je izrađen i dizajnerskom trudu autora. Kristali iz naše ponude uglavnom su ugrađeni u vrlo kvalitetne legure metala iz kojih su visokim stupnjem galvanizacije maksimalno izvučene sve štetne tvari. Za ove materijale možemo garanitrat da su zaista antialergijski i zdravstveno ispravni. Metali su od paladija koji su još dodatno prevučeni rodijem za zaštitu i sjaj. Jedan dio nakita izrađen je s plemenitim kovinama srebra 925, platina, te je cijena sa plemenitim kovinama puno viša.

Naša tvrtka surađuje sa poznatim češkim proizvođačem nakita trvtkom L&S Bohemia spol.s.r.o i talijanskom tvrtkom L.A.L.s.r.l. koji su ovlašteni i autorizirani proizvođači nakita od matične tvrtke Swarovski u Austriji.