Šungit

Šungit

Šungit je jedinstven mineral star oko 2 miljarde godina. Kao mineral znanstveno je priznat tek 1992. Šungit sadrži prirodne fulerene, novootkrivenu alotropsku modifikaciju ugljika C (za to otkriće dodijeljena je Nobelova nagrada za kemiju 1996.). Fulereni su otkriveni još jedino u svemiru u prašini zvijezde udaljene 6500 svjetlosnih godina. Znanstvenici koji su istraživali šungit proglasili su ga za čudotvoran mineral i lijek 21. stoljeća. Jedino nalazište nalazi se u Rusiji, oblast Karelija, gdje je carska obitelj prije 250 godina izgradila lječilište za svoje potrebe. Šungit sadrži:
– ugljika  20 – 95%
– silicija  5 – 60%
– aluminija do 4%
– željeza do 3,5%
– magnezija do 3,5%
– kalija do 12%
– sumpor do 1,2%

makroelemenata.

Tvrdoća : 3,5 – 4 po Mohsovoj ljestvici.

Horoskop : Rak, Škorpion i Jarac

Element : zemlja

Čakra : korijenska, po potrebi i sve ostale čakre

Broj : 4

Feng Shui : element voda, tradicionalno pripada sjevernoj strani doma ili stana. Energija vode osigurava ravnotežu koja protiče kroz vaš život. Doprinosi razvoju karijere i viših životnih ciljeva.

Šungit ima izuzetna svojstva. Uništava i apsorbira sve tvari koje su štetne živim bićima a sve korisno regenerira i koncentrira. Koristi se kao prevencija u lječenju raznih bolesti. Šungit se može upotrebljavati na razne načine i u raznim oblicima kao pomoć u iscjeljivanju čovjeka i prostora u kojem obitavamo. Šungitna voda je molekularno koloidna otopina hidratiziranih fulerena. Ta je voda očišćena od svih štetnih tvari, pesticida, bakterija i parazita. Jednostavno rečeno – Šungit pročišćava i obogaćuje vodu. Ta voda svakodnevnim korištenjem idealna je za snižavanje visokog krvnog tlaka.

Najjednostavnija primjena je kad se u staklenu posudu od 1 do 2 litre vode stavi 75 – 150 grama šungita (sitniji komadići od 1-2 cm koji se prethodno trebaju pod vodom isprati od praha). Nakon 24 sata ta voda je spremna za upotrebu (za piće, za ispiranje usta, grla, kose, tijela, za obloge..). Poslije svakog korištenja na šungit ponovo nalijemo novu vodu. Dovoljno je dnevno popiti 1-3 čaše ove vode po potrebi. Navedenu količinu šungita možemo koristit 3-4 mjeseca, te je potrebno promjenit s novim šungitom, jer se nakon tog vremena snižava njegova djelotvornost. Poznato je da su ga ruski časnici i vojnici nosili sa sobom te im je pomagao preživljavati upravo pročišćavanjem prljave i zagađene vode.

Nošenjem privjeska šungita nakon 10 dana u potpunosti se normalizira poremećeno bioenergetsko polje u tijelu.

Podijeli objavu :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Slični blogovi

Orgonit (Orgonski uređaj) Što je orgonit ? – Orgonit je sintetička supstanca …

Pratite nas

Budi u toku s novostima i akcijama

Dobrodošli u Lotos Nakit

Ukoliko želite pristupit Vašem profilu, molimo Vas prijavite se.